Mart 01, 2012

Yalnız Kuş

Bunca zaman içimde bir şeyleri büyütmüşüm büyütmüşüm.. Şimdiyse ne olduğunu yeni yeni kavradığım duygularımın dışarıya nasıl vurduğunu hayretle izliyorum. Şarkıda da söylediği gibi ' Yanlış yerde geziyor bu kuş,bu yüzden yalnız uçuyor bu kuş.' Hep yanlışlara kanat çırpmışım,boşu boşuna çabalayıp,kalbimi parçalarına ayırmışım. Dönüp geriye baktığımdaysa,bunu ben yapmış olamam diyebilecek kadar hatalıymışım.. Kendime bir mektup yazmayı denedim geçenlerde. Karşılaştığım manzaraysa hep hayal kırıklıkları,gözyaşları,yalnızlıklar.. N'oluyo bana böyle ya ? Demeye başladığımdan beri de daha radikal adımlar atmam gerektiğini düşünerek,kendime gelebildim sonunda. Bir şeyleri planlı yapınca mutlaka problem çıksa da bu sefer bi rota belirledim kendime. Tabiri caizse artık uzun ince bir yoldayım. Olması gerekenler yanımda,kafam rahat. En azından artık ideallerim ve hayallerim için kanat çırpmam gerektiğini biliyorum. Büyüyorum galiba :)




6 yorum:

  1. sen iyi biri değilsin,eğer biraz vicdanın varsa şimdi rahat uyuyamaman lazım...

    YanıtlaSil
  2. herkes kendi hikayesini en iyi bilir,ben geçmişe değil geleceğe bakmaya çalışıyorum..kendime mektum yazdığımdaysa gelecekteki bene yazıyorum..sonra okuduğumda ne salak şeyleri sorun etmişim diyorum :) bir sonraki düşüncemde tabi belki şimdi sorun ettiklerimde salakçadır diyorum rahatlıyorum..
    kimsenin canını sıkmasına izin verme ;)

    YanıtlaSil
  3. Vicdanım o kadar rahat ki.. Her kimsen ve neyi kastediyorsan üzerime alınmıyorum bile :)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim. Artık kimse yüzünden üzülmemeye söz verdim kendime zaten :) Ayrıca bu geleceğe mektup yazmayı da mutlaka denemek istiyorum. Çok güzel bir fikir gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://www.futureme.org/ burayı deneyebilirsin o zaman:)

      Sil
  5. Çok teşekkür ederim mektubum hazır bile :))

    YanıtlaSil